Microcip Electronics

Siteme de Securitate - IT&C

Monday, 17 February 2014 18:17

Sisteme Informatice Office

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Abilitatea noastra pentru proiectarea si realizarea, dar si intretinerea si service-ul de retele de calculatoare, sisteme informatice complexe, adaptate cerintelor beneficiarului, se bazeaza pe competenta de care dispunem, sprijinita de oferta consistenta de:
- calculatoare si servere;
- periferice;
- echipamente de retea;
- echipamente pentru asigurarea integritatii si securitatii datelor;
- echipamente de conectivitate.


SERVERE DE TIP OFFICE
Oferta noastra de sisteme de calcul include clasa server. Achizitionarea si utilizarea unui sistem de servere presupune informarea exacta a beneficiarului asupra unor notiuni profesionale din domeniul tehnicii de calcul si a aplicatiilor specifice internet-ului si retelelor de calculatoare. Va prezentam cateva din cele mai utilizate tipuri de servere:
Print Server desemneaza un tip de server la care sunt conectate mai multe imprimante. Acest server primeste comenzi de print de la computerele ce alcatuiesc reteaua unitatii si le transmite mai departe imprimantelor.
File server desemneaza un mediu de stocare care poate gazdui fisiere si foldere din calculatoarele legate in retea. Acest tip de server face posibila utilizarea informatiilor de la orice terminal ce are acces in retea.
Domain server desemneaza un tip de server menit a gestioneze accesul tuturor userilor la informatiile din sistem, avand atributii legate de securitate, autentificare, logari, etc.
Mail server are functia de a receptiona toate email-urile adresate companiei dvs., de a le stoca si de a le distribui per user.
Un server complex poate asigura toate serviciile de mai sus.

Read 3945 times Last modified on Tuesday, 29 July 2014 15:31
More in this category: Calculatoare si Periferice »
Login to post comments
Home IT&C Sisteme Informatice Office